Seat Leon 1.6 TDI CR 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat leon 1.6 tdi cr 105pk

Stage 1 Seat Leon 1.6 TDI CR 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 150pk +42.9%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Seat Leon 1.6 TDI CR 105pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Seat Leon is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Seat chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Seat Leon is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chip tuning Seat Leon 1.6 TDI CR 105pk. Je Seat Leon zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De voordelen Seat Leon 1.6 TDI CR 105pk chiptuning:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Sneller optrekken
 • Beter geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Seat Leon 1.6 TDI CR 105pk

Hoe gaat dat precies, remappenSeat Leon 1.6 TDI CR 105pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Seat Leon 1.6 TDI CR 105pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Seat Leon 1.6 TDI CR 105pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Seat Leon 1.6 TDI CR 105pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Seat Leon 1.6 TDI CR 105pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Seat Leon 1.6 TDI CR 105pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van beste tuning software
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

Ontdek wat chip tuning voor uw Seat Leon 1.6 TDI CR 105pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Seat Leon 1.6 TDI CR 105pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Leon 1.6 TDI CR 105pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Seat Leon 1.6 TDI CR 105pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Seat Leon 1.6 TDI CR 105pk aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Seat Leon 1.6 TDI CR 105pk ECU niet te ontmantelen.

Je Seat Leon 1.6 TDI CR 105pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Seat Leon 1.6 TDI CR 105pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Seat Leon 1.6 TDI CR 105pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Seat Leon 1.6 TDI CR 105pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Seat Leon 1.6 TDI CR 105pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning Volkswagen
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Seat , zonder dat hierbij veranderingen Seat baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Seat zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.