Saturn Relay 3.5 V6 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Saturn Relay 3.5 V6 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 220pk +10%
Koppel 300nm 330nm +10%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Saturn Relay is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Saturn Relay chip tunen. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Saturn Relay 3.5 V6 200pk:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Meer plezier ​
 • Meer PK’s
 • Minder brandstof gebruik van uw Saturn Relay 3.5 V6 200pk

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Saturn Relay 3.5 V6 200pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Saturn Relay 3.5 V6 200pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Saturn Relay 3.5 V6 200pk.

De chiptuning Saturn Relay 3.5 V6 200pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Saturn Relay 3.5 V6 200pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Saturn Relay 3.5 V6 200pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Saturn Relay 3.5 V6 200pk werd uitgebreid getest op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Saturn Relay 3.5 V6 200pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je Saturn Relay 3.5 V6 200pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van goede tuning software
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Ontdek wat auto tuning voor u Saturn Relay 3.5 V6 200pk kan doen:

Methodes voor Saturn Relay 3.5 V6 200pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Saturn Relay 3.5 V6 200pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Saturn Relay 3.5 V6 200pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Saturn Relay 3.5 V6 200pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 Saturn Relay 3.5 V6 200pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Saturn Relay 3.5 V6 200pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Saturn Relay 3.5 V6 200pk chiptuning. Hierbij pas je de Saturn Relay 3.5 V6 200pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Saturn Relay 3.5 V6 200pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Saturn Relay 3.5 V6 200pk ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Saturn .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Saturn auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Saturn doen.