Saturn Outlook 3.6 V6 275pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Saturn outlook 3.6 v6 275pk

Stage 1 Saturn Outlook 3.6 V6 275pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 275pk 295pk +7.3%
Koppel 340nm 360nm +5.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Saturn Outlook 3.6 V6 275pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chip tuning Saturn Outlook 3.6 V6 275pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Saturn Outlook 3.6 V6 275pk zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De voordelen Saturn Outlook 3.6 V6 275pk chiptuning:​​

 • Harder geluid uit uw Saturn
 • Meer performance
 • Meer plezier ​
 • Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Saturn Outlook 3.6 V6 275pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Saturn Outlook 3.6 V6 275pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Saturn Outlook 3.6 V6 275pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Saturn Outlook 3.6 V6 275pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Saturn Outlook 3.6 V6 275pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Goede Saturn Outlookchiptuning bestanden in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Saturn Outlook 3.6 V6 275pk

Ontdek wat auto laten chippen voor u auto kan doen:

Methodes voor Saturn Outlook 3.6 V6 275pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Saturn Outlook 3.6 V6 275pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Saturn Outlook 3.6 V6 275pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Saturn Outlook 3.6 V6 275pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Saturn Outlook 3.6 V6 275pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Saturn Outlook 3.6 V6 275pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Saturn Outlook 3.6 V6 275pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze vorm van Saturn Outlook 3.6 V6 275pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Saturn Outlook 3.6 V6 275pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Saturn Outlook 3.6 V6 275pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Saturn Outlook 3.6 V6 275pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Saturn Outlook 3.6 V6 275pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Saturn Outlook 3.6 V6 275pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Saturn Outlook 3.6 V6 275pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Saturn Outlook 3.6 V6 275pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Saturn Outlook 3.6 V6 275pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren Aston Martin
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Saturn , zonder dat hierbij aanpassingen Saturn baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Saturn .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Saturn auto en bent u uw auto dus even kwijt.