Renault Wind 1.2 TCE 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault wind 1.2 tce 100pk

Stage 1 Renault Wind 1.2 TCE 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 122pk +22%
Koppel 152nm 195nm +28.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Wind 1.2 TCE 100pk chiptunen?

De ecu software van uw Renault Wind 1.2 TCE 100pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Renault Wind 1.2 TCE 100pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Renault Wind 1.2 TCE 100pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Renault Wind chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Renault Wind veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Beter geluid
 • Meer koppel
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Renault Wind 1.2 TCE 100pk

Hoe gaat dat precies, chiptuningRenault Wind 1.2 TCE 100pk?​

Bij stage één tuning Renault Wind 1.2 TCE 100pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Wind 1.2 TCE 100pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Renault Wind 1.2 TCE 100pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Renault Wind 1.2 TCE 100pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Renault Wind 1.2 TCE 100pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Renault Wind 1.2 TCE 100pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Renault Wind 1.2 TCE 100pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Renault Wind 1.2 TCE 100pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Renault Wind 1.2 TCE 100pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Exclusief gebruik van de beste Renault Wind 1.2 TCE 100pk tuning software
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Renault Wind 1.2 TCE 100pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Renault Wind 1.2 TCE 100pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Renault Wind 1.2 TCE 100pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Renault Wind 1.2 TCE 100pk zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Renault Wind 1.2 TCE 100pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Renault Wind 1.2 TCE 100pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Renault Wind 1.2 TCE 100pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Renault Wind 1.2 TCE 100pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Renault Wind 1.2 TCE 100pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Renault Wind 1.2 TCE 100pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Renault Wind 1.2 TCE 100pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Renault Wind 1.2 TCE 100pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Renault Wind 1.2 TCE 100pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Wind 1.2 TCE 100pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault en bent u uw Renault auto dus even kwijt.