Renault Twingo 1.6i RS 133pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault twingo 1.6i rs 133pk

Stage 1 Renault Twingo 1.6i RS 133pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 133pk 145pk +9%
Koppel 160nm 180nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Wat voor voordelen heeft chiptuning Renault Twingo 1.6i RS 133pk?

De ecu van uw Renault Twingo 1.6i RS 133pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Renault Twingo vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault ecu tuning.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chip tuning Renault Twingo 1.6i RS 133pk. Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw Renault Twingo 1.6i RS 133pk​
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Renault Twingo 1.6i RS 133pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Renault Twingo 1.6i RS 133pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Renault Twingo 1.6i RS 133pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Renault Twingo 1.6i RS 133pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Renault Twingo 1.6i RS 133pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Renault Twingo 1.6i RS 133pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Renault Twingo 1.6i RS 133pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Renault Twingo 1.6i RS 133pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Renault Twingo 1.6i RS 133pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Renault Twingo 1.6i RS 133pk wordt!
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Goede Renault Twingotuning files in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Renault Twingo 1.6i RS 133pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Renault Twingo 1.6i RS 133pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Renault Twingo 1.6i RS 133pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Renault Twingo 1.6i RS 133pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Renault Twingo 1.6i RS 133pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 Renault Twingo 1.6i RS 133pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Renault Twingo 1.6i RS 133pk chiptuning. Je Renault Twingo 1.6i RS 133pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Renault Twingo 1.6i RS 133pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Renault Twingo 1.6i RS 133pk ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Renault Twingo 1.6i RS 133pk ook diverse andere software modificaties voor Renault Twingo 1.6i RS 133pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Iveco tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Renault auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.