Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 175pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault laguna coupé 2.0 dci 175pk

Stage 1 Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 175pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 175pk 210pk +20%
Koppel 400nm 445nm +11.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Renault Laguna Coupé tunen. Je Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 175pk zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De voordelen Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 175pk chiptuning:​​

 • Sportiever geluid uit uw Renault
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer vermogen
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat dat precies, remappen van een Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 175pk?​

Voor stage 1 chippen Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 175pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 175pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 175pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 175pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 175pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 175pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Goede Renault Laguna Coupéchiptuning files in gebruik
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor uw Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 175pk kan doen:

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 175pk wordt!

Methodes voor Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 175pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 175pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 175pk is een geliefde methode om je Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 175pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 175pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 175pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 175pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 175pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 175pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 175pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 175pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Renault chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault doen.