Renault Clio 1.2 TCE 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault clio 1.2 tce 100pk

Stage 1 Renault Clio 1.2 TCE 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 125pk +25%
Koppel 155nm 200nm +29%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Wat voor voordelen heeft tuning Renault Clio 1.2 TCE 100pk?

Het standaard programma in de motor controller van uw Renault Clio 1.2 TCE 100pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Renault Clio kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning Renault Clio 1.2 TCE 100pk. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Renault Clio 1.2 TCE 100pk:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt mooier uit uw Renault
 • Meer performance uit uw Renault
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat dat precies, chiptuningRenault Clio 1.2 TCE 100pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Renault Clio 1.2 TCE 100pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Renault Clio 1.2 TCE 100pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Renault Clio 1.2 TCE 100pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Clio 1.2 TCE 100pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Renault Clio 1.2 TCE 100pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Renault Clio 1.2 TCE 100pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Renault Clio 1.2 TCE 100pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Renault Clio 1.2 TCE 100pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Renault Clio 1.2 TCE 100pk
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van beste tuning software
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Renault Clio 1.2 TCE 100pk motor tuning:

Voor het Renault Clio 1.2 TCE 100pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Renault Clio 1.2 TCE 100pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Renault Clio 1.2 TCE 100pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Renault Clio 1.2 TCE 100pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Renault Clio 1.2 TCE 100pk!

Stage 2 Renault Clio 1.2 TCE 100pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Renault Clio 1.2 TCE 100pk chiptuning. Je Renault Clio 1.2 TCE 100pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Renault Clio 1.2 TCE 100pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Renault Clio 1.2 TCE 100pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Clio 1.2 TCE 100pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren Saturn
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.