Renault Laguna 2.0 DCi 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault laguna 2.0 dci 150pk

Stage 1 Renault Laguna 2.0 DCi 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 340nm 400nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Laguna 2.0 DCi 150pk auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Renault Laguna een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Renault Laguna kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning Renault Laguna 2.0 DCi 150pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Mooier geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Meer koppel uit uw Renault
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Renault Laguna 2.0 DCi 150pk

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Renault Laguna 2.0 DCi 150pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Renault Laguna 2.0 DCi 150pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Renault Laguna 2.0 DCi 150pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Renault Laguna 2.0 DCi 150pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Renault auto
 • Een back-up van de oude staat
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Ontdek wat auto laten chippen voor u auto kan doen:

Methodes voor Renault Laguna 2.0 DCi 150pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Renault Laguna 2.0 DCi 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Renault Laguna 2.0 DCi 150pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw Renault Laguna 2.0 DCi 150pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Renault Laguna 2.0 DCi 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Renault Laguna 2.0 DCi 150pk!

Renault Laguna 2.0 DCi 150pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Renault Laguna 2.0 DCi 150pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Renault Laguna 2.0 DCi 150pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Renault Laguna 2.0 DCi 150pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Renault Laguna 2.0 DCi 150pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Renault Laguna 2.0 DCi 150pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Renault Laguna 2.0 DCi 150pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Renault Laguna 2.0 DCi 150pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Renault Laguna 2.0 DCi 150pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Laguna 2.0 DCi 150pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Mercedes-Benz ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault auto doen.