Renault Trafic 2.0 DCi 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault trafic 2.0 dci 120pk

Stage 1 Renault Trafic 2.0 DCi 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 190pk +58.3%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Trafic 2.0 DCi 120pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Renault Trafic 2.0 DCi 120pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Renault Trafic een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Renault Trafic door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Renault Trafic chip tunen. Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer rijplezier ​
 • Meer vermogen uit uw Renault

Hoe gaat dat precies, remappenRenault Trafic 2.0 DCi 120pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Renault Trafic 2.0 DCi 120pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Renault Trafic 2.0 DCi 120pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Renault Trafic 2.0 DCi 120pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Renault Trafic 2.0 DCi 120pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Renault Trafic 2.0 DCi 120pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Renault Trafic 2.0 DCi 120pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Renault Trafic 2.0 DCi 120pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Renault Trafic 2.0 DCi 120pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Renault Trafic 2.0 DCi 120pk.

Veilige chip tuning

 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van goede Renault Trafic 2.0 DCi 120pk chiptuning bestanden
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Renault Trafic 2.0 DCi 120pk
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Renault Trafic 2.0 DCi 120pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Renault Trafic 2.0 DCi 120pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw Renault Trafic 2.0 DCi 120pk.

Hierdoor is dit een voordelige Renault Trafic 2.0 DCi 120pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Renault Trafic 2.0 DCi 120pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Renault Trafic 2.0 DCi 120pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Renault Trafic 2.0 DCi 120pk genoemd. Je Renault Trafic 2.0 DCi 120pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Renault Trafic 2.0 DCi 120pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software inzicht

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Renault Trafic 2.0 DCi 120pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Renault Trafic 2.0 DCi 120pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Renault dus even kwijt.