Renault Clio 0.9 TCE 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault clio 0.9 tce 90pk

Stage 1 Renault Clio 0.9 TCE 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 110pk +22.2%
Koppel 135nm 175nm +29.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Clio 0.9 TCE 90pk auto kan doen:

De ecu software van uw Renault Clio 0.9 TCE 90pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Renault Clio 0.9 TCE 90pk een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Renault auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chip tuning Renault Clio 0.9 TCE 90pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Renault Clio veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Renault Clio 0.9 TCE 90pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Renault Clio 0.9 TCE 90pk
 • Meer vermogen

Hoe gaat dat precies, chippen van een Renault Clio 0.9 TCE 90pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Renault Clio 0.9 TCE 90pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Renault Clio 0.9 TCE 90pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Renault Clio 0.9 TCE 90pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Renault Clio 0.9 TCE 90pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Renault Clio 0.9 TCE 90pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • We kopiëren uw software eerst
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van de beste Renault Clio 0.9 TCE 90pk tuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Renault Clio 0.9 TCE 90pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Renault Clio 0.9 TCE 90pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Renault Clio 0.9 TCE 90pk is een veelvoorkomende manier om je auto te tunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Renault Clio 0.9 TCE 90pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Renault Clio 0.9 TCE 90pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Renault Clio 0.9 TCE 90pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Renault Clio 0.9 TCE 90pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Renault Clio 0.9 TCE 90pk. Je Renault Clio 0.9 TCE 90pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Renault Clio 0.9 TCE 90pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Specialistische Renault Clio 0.9 TCE 90pk ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Renault baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Renault auto dus even kwijt.