Renault Megane GT 2.0T 220pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault megane gt 2.0t 220pk

Stage 1 Renault Megane GT 2.0T 220pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 220pk 300pk +36.4%
Koppel 340nm 440nm +29.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Renault Megane GT 2.0T 220pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Renault Megane GT 2.0T 220pk gaat u merken dat uw Renault Megane veel soepelder rijdt door Renault Megane chip tunen. Je Renault Megane zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer performance uit uw auto
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, remappen van een Renault Megane GT 2.0T 220pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Renault Megane GT 2.0T 220pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Renault Megane GT 2.0T 220pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Renault Megane GT 2.0T 220pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zonder uw Renault Megane GT 2.0T 220pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Renault Megane GT 2.0T 220pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Renault auto
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Renault Megane GT 2.0T 220pk kan worden!
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Renault Megane GT 2.0T 220pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Renault Megane GT 2.0T 220pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Renault Megane GT 2.0T 220pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Renault Megane GT 2.0T 220pk is een populaire manier om je Renault Megane GT 2.0T 220pk te tunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Renault Megane GT 2.0T 220pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Renault Megane GT 2.0T 220pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Renault Megane GT 2.0T 220pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Renault Megane GT 2.0T 220pk. Hierbij pas je de Renault Megane GT 2.0T 220pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Renault Megane GT 2.0T 220pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Renault Megane GT 2.0T 220pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Renault Megane GT 2.0T 220pk auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Renault Megane GT 2.0T 220pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files Lexus
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault doen.