Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault trafic 1.6 dci biturbo 140pk

Stage 1 Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 175pk +25%
Koppel 340nm 390nm +14.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 140pk?

Het motormanagementsysteem van uw Renault Trafic is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In een paar uur kan je Renault Trafic met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chip tuning Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 140pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 140pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 140pk​
 • Meer PK’s
 • Sportiever geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippen van een Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 140pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 140pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 140pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 140pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 140pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 140pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 140pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Exclusief gebruik van goede Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 140pk tuning files
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 140pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 140pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 140pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 140pk.

Hierdoor is dit een goedkope Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 140pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 140pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 140pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 140pk!

Stage 2 chiptuning Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 140pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 140pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 140pk chiptuning genoemd. Je Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 140pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 140pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 140pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault auto en bent u uw auto dus even kwijt.