Renault Talisman 1.3 TCE 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault talisman 1.3 tce 160pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft tuning Renault Talisman 1.3 TCE 160pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het chiptunen van uw Renault kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Renault Talisman 1.3 TCE 160pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Renault Talisman chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Renault Talisman 1.3 TCE 160pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer PK’s

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Talisman 1.3 TCE 160pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw Renault Talisman 1.3 TCE 160pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Renault Talisman 1.3 TCE 160pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Renault Talisman 1.3 TCE 160pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Talisman 1.3 TCE 160pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Renault Talisman 1.3 TCE 160pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Renault Talisman 1.3 TCE 160pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Renault Talisman 1.3 TCE 160pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Renault Talisman 1.3 TCE 160pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Renault Talisman 1.3 TCE 160pk.

Veilige chiptuning door

 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Renault auto
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden

Ontdek wat auto laten chippen voor uw auto kan doen:

Methodes voor Renault Talisman 1.3 TCE 160pk motor tuning:

Voor het Renault Talisman 1.3 TCE 160pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Renault Talisman 1.3 TCE 160pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Talisman 1.3 TCE 160pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Renault Talisman 1.3 TCE 160pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Renault Talisman 1.3 TCE 160pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Renault Talisman 1.3 TCE 160pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Renault Talisman 1.3 TCE 160pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Renault Talisman 1.3 TCE 160pk chiptuning. Je Renault Talisman 1.3 TCE 160pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Specialistische ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Renault Talisman 1.3 TCE 160pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Renault Talisman 1.3 TCE 160pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu Mercury
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Renault baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault auto en bent u uw auto dus even kwijt.