Renault Megane 1.3 TCe 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault megane 1.3 tce 115pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft chiptuning Renault Megane 1.3 TCe 115pk?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault auto motor tuning.

In enkele uren kan je Renault Megane door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Renault Megane heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de tuning Renault Megane 1.3 TCe 115pk. Je Renault Megane zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer koppel
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt sportiever
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage één tuning Renault Megane 1.3 TCe 115pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Renault Megane 1.3 TCe 115pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Renault Megane 1.3 TCe 115pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Renault Megane 1.3 TCe 115pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Renault Megane 1.3 TCe 115pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Renault Megane 1.3 TCe 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Megane 1.3 TCe 115pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Renault Megane 1.3 TCe 115pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Renault Megane 1.3 TCe 115pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Renault Megane 1.3 TCe 115pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Renault Megane 1.3 TCe 115pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Renault Megane 1.3 TCe 115pk chiptuning. Hierbij pas je de Renault Megane 1.3 TCe 115pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Renault Megane 1.3 TCe 115pk haalt.

Stage 2 Renault Megane 1.3 TCe 115pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files Skoda
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Renault dus even kwijt.