Renault Scenic 2.0 DCi 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Renault Scenic 2.0 DCi 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 340nm 420nm +23.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Scenic 2.0 DCi 150pk auto chiptunen?

De ecu van uw Renault Scenic is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het chiptunen van uw Renault auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Renault Scenic 2.0 DCi 150pk zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Renault Scenic chip tunen. Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer koppel
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer rijplezier uit uw Renault Scenic 2.0 DCi 150pk​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Renault

Hoe gaat dat precies, remappen van een Renault Scenic 2.0 DCi 150pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Renault Scenic 2.0 DCi 150pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Renault Scenic 2.0 DCi 150pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Renault Scenic 2.0 DCi 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Renault Scenic 2.0 DCi 150pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zonder uw Renault Scenic 2.0 DCi 150pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Renault Scenic 2.0 DCi 150pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • Exclusief gebruik van de beste Renault Scenic 2.0 DCi 150pk tuning files
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Renault Scenic 2.0 DCi 150pk

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Renault Scenic 2.0 DCi 150pk wordt!

Methodes voor Renault Scenic 2.0 DCi 150pk motor tuning:

Voor het Renault Scenic 2.0 DCi 150pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Renault Scenic 2.0 DCi 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Renault Scenic 2.0 DCi 150pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Renault Scenic 2.0 DCi 150pk aanpassen. Zonder de Renault Scenic 2.0 DCi 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Renault Scenic 2.0 DCi 150pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Renault Scenic 2.0 DCi 150pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Renault Scenic 2.0 DCi 150pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Scenic 2.0 DCi 150pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Renault Scenic 2.0 DCi 150pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Renault Scenic 2.0 DCi 150pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Renault Scenic 2.0 DCi 150pk.

Zo doen wij naast Renault Scenic 2.0 DCi 150pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Renault Scenic 2.0 DCi 150pk als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren Land Rover
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Renault auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.