Renault Kangoo 1.5 DCi 68pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault kangoo 1.5 dci 68pk

Stage 1 Renault Kangoo 1.5 DCi 68pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 68pk 85pk +25%
Koppel 160nm 200nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Kangoo 1.5 DCi 68pk chiptunen?

De standaard software in de Renault Kangoo 1.5 DCi 68pk ecu van uw Renault Kangoo 1.5 DCi 68pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Renault Kangoo 1.5 DCi 68pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Renault Kangoo met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Renault Kangoo gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door Renault Kangoo chip tunen. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Renault Kangoo 1.5 DCi 68pk:​​

 • Meer plezier uit uw Renault Kangoo 1.5 DCi 68pk​
 • Harder geluid uit uw Renault
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Renault Kangoo 1.5 DCi 68pk
 • Meer performance

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Renault Kangoo 1.5 DCi 68pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Renault Kangoo 1.5 DCi 68pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Renault Kangoo 1.5 DCi 68pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Renault Kangoo 1.5 DCi 68pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Renault Kangoo 1.5 DCi 68pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Kangoo 1.5 DCi 68pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Renault Kangoo 1.5 DCi 68pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Renault Kangoo 1.5 DCi 68pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Renault Kangoo 1.5 DCi 68pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Kangoo 1.5 DCi 68pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Renault Kangoo 1.5 DCi 68pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Renault Kangoo 1.5 DCi 68pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode moet je zelfs de Renault Kangoo 1.5 DCi 68pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Renault Kangoo 1.5 DCi 68pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Renault Kangoo 1.5 DCi 68pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Renault Kangoo 1.5 DCi 68pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Renault Kangoo 1.5 DCi 68pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Renault Kangoo 1.5 DCi 68pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Renault Kangoo 1.5 DCi 68pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Renault Kangoo 1.5 DCi 68pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Kangoo 1.5 DCi 68pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Renault chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Renault auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.