Renault Modus 1.5 DCi 80pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Renault Modus 1.5 DCi 80pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 80pk 105pk +31.3%
Koppel 185nm 240nm +29.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Modus 1.5 DCi 80pk auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw Renault Modus 1.5 DCi 80pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Renault Modus kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Renault Modus 1.5 DCi 80pk zult u merken dat uw Renault Modus 1.5 DCi 80pk veel soepelder rijdt door tuning Renault Modus 1.5 DCi 80pk. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Renault Modus 1.5 DCi 80pk chiptuning:​​

 • Meer PK’s
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw Renault Modus 1.5 DCi 80pk​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Renault Modus 1.5 DCi 80pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Renault Modus 1.5 DCi 80pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Renault Modus 1.5 DCi 80pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Renault Modus 1.5 DCi 80pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor uw Renault Modus 1.5 DCi 80pk kan doen:
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Renault Modus 1.5 DCi 80pk
 • De beste Renault Modustuning bestanden in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Renault auto

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Renault Modus 1.5 DCi 80pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Modus 1.5 DCi 80pk is de meest populaire methode van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Daardoor is dit een voordelige Renault Modus 1.5 DCi 80pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Renault Modus 1.5 DCi 80pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Renault Modus 1.5 DCi 80pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 Renault Modus 1.5 DCi 80pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Modus 1.5 DCi 80pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Modus 1.5 DCi 80pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Renault Modus 1.5 DCi 80pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Modus 1.5 DCi 80pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Renault .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.