Porsche Panamera S 3.0 E-Hybrid 416pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche panamera s 3.0 e-hybrid 416pk

Stage 1 Porsche Panamera S 3.0 E-Hybrid 416pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 416pk 480pk +15.4%
Koppel 590nm 700nm +18.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420480

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft tuning Porsche Panamera S 3.0 E-Hybrid 416pk?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Door het chiptunen van uw Porsche kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Porsche Panamera zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door chip tuning Porsche Panamera S 3.0 E-Hybrid 416pk. Je Porsche Panamera S 3.0 E-Hybrid 416pk zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt beter
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Porsche Panamera S 3.0 E-Hybrid 416pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 tunen Porsche Panamera S 3.0 E-Hybrid 416pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Porsche Panamera S 3.0 E-Hybrid 416pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Porsche Panamera S 3.0 E-Hybrid 416pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Porsche Panamera S 3.0 E-Hybrid 416pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Porsche Panamera S 3.0 E-Hybrid 416pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Porsche Panamera S 3.0 E-Hybrid 416pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Exclusief gebruik van de beste Porsche Panamera S 3.0 E-Hybrid 416pk tuning software
 • Ontdek wat het chippen voor u Porsche Panamera S 3.0 E-Hybrid 416pk kan doen:

Ontdek wat auto chippen voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Porsche Panamera S 3.0 E-Hybrid 416pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Porsche Panamera S 3.0 E-Hybrid 416pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Porsche Panamera S 3.0 E-Hybrid 416pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Porsche Panamera S 3.0 E-Hybrid 416pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode hoef je zelfs de Porsche Panamera S 3.0 E-Hybrid 416pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Porsche Panamera S 3.0 E-Hybrid 416pk met meer performance, zonder dat je Porsche Panamera S 3.0 E-Hybrid 416pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Porsche Panamera S 3.0 E-Hybrid 416pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Porsche Panamera S 3.0 E-Hybrid 416pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Porsche Panamera S 3.0 E-Hybrid 416pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Porsche Panamera S 3.0 E-Hybrid 416pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Porsche Panamera S 3.0 E-Hybrid 416pk haalt.

Stage 2 chiptuning Porsche Panamera S 3.0 E-Hybrid 416pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Porsche Panamera S 3.0 E-Hybrid 416pk.

Specialistische ECU software notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Porsche al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Porsche en bent u uw Porsche dus even kwijt.