Porsche Panamera 4S 4.8i 400pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche panamera 4s 4.8i 400pk

Stage 1 Porsche Panamera 4S 4.8i 400pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 400pk 420pk +5%
Koppel 500nm 525nm +5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Porsche Panamera 4S 4.8i 400pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het chiptunen van uw Porsche kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Porsche Panamera 4S 4.8i 400pk gaat u merken dat uw Porsche Panamera veel soepelder gaat door tuning Porsche Panamera 4S 4.8i 400pk. Je auto zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance
 • Meer plezier uit uw Porsche Panamera 4S 4.8i 400pk​
 • Geluid klinkt beter uit uw Porsche
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Porsche Panamera 4S 4.8i 400pk

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Porsche Panamera 4S 4.8i 400pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw Porsche Panamera 4S 4.8i 400pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Porsche Panamera 4S 4.8i 400pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Porsche Panamera 4S 4.8i 400pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Porsche Panamera 4S 4.8i 400pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Porsche Panamera 4S 4.8i 400pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Porsche auto
 • De beste Porsche Panamerachiptuning software in gebruik
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Porsche Panamera 4S 4.8i 400pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Porsche Panamera 4S 4.8i 400pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Porsche Panamera 4S 4.8i 400pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Porsche Panamera 4S 4.8i 400pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Porsche Panamera 4S 4.8i 400pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Via deze methode moet je zelfs de Porsche Panamera 4S 4.8i 400pk ECU niet te ontmantelen.

Je Porsche Panamera 4S 4.8i 400pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Porsche Panamera 4S 4.8i 400pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Porsche Panamera 4S 4.8i 400pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Porsche Panamera 4S 4.8i 400pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Porsche Panamera 4S 4.8i 400pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Specialistische ECU software kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Porsche Panamera 4S 4.8i 400pk.

Zo doen wij naast chiptuning Porsche Panamera 4S 4.8i 400pk ook diverse andere software modificaties voor Porsche Panamera 4S 4.8i 400pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Aston Martin ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Porsche chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Porsche auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Porsche auto doen.