Porsche Panamera 4.8 Turbo 520pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche panamera 4.8 turbo 520pk

Stage 1 Porsche Panamera 4.8 Turbo 520pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 520pk 590pk +13.5%
Koppel 700nm 800nm +14.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Porsche Panamera 4.8 Turbo 520pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Porsche Panamera heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chiptuning Porsche Panamera 4.8 Turbo 520pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Porsche Panamera 4.8 Turbo 520pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Porsche Panamera 4.8 Turbo 520pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer PK’s uit uw Porsche

Hoe gaat dat precies, chippenPorsche Panamera 4.8 Turbo 520pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Porsche Panamera 4.8 Turbo 520pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Porsche Panamera 4.8 Turbo 520pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Porsche Panamera 4.8 Turbo 520pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Porsche Panamera 4.8 Turbo 520pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Porsche Panamera 4.8 Turbo 520pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Porsche Panamera 4.8 Turbo 520pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Porsche Panamera 4.8 Turbo 520pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Porsche Panamera 4.8 Turbo 520pk
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding tijdens het tunen

Ontdek wat auto tuning voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Porsche Panamera 4.8 Turbo 520pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Porsche Panamera 4.8 Turbo 520pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Porsche Panamera 4.8 Turbo 520pk is de meest populaire methode van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Porsche Panamera 4.8 Turbo 520pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Porsche Panamera 4.8 Turbo 520pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Porsche Panamera 4.8 Turbo 520pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Porsche Panamera 4.8 Turbo 520pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Porsche Panamera 4.8 Turbo 520pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Porsche Panamera 4.8 Turbo 520pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Porsche Panamera 4.8 Turbo 520pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Porsche Panamera 4.8 Turbo 520pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Specialistische Porsche Panamera 4.8 Turbo 520pk ECU programmatuur inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Porsche Panamera 4.8 Turbo 520pk.

Zo doen wij naast Porsche Panamera 4.8 Turbo 520pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Porsche Panamera 4.8 Turbo 520pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Porsche , zonder dat hierbij aanpassingen Porsche baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Porsche .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Porsche zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Porsche auto doen.