Porsche Panamera 4.8 Turbo 500pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche panamera 4.8 turbo 500pk

Stage 1 Porsche Panamera 4.8 Turbo 500pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 500pk 590pk +18%
Koppel 700nm 800nm +14.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Wat voor voordelen heeft chiptuning Porsche Panamera 4.8 Turbo 500pk?

Het standaard programma in de motor computer van uw Porsche Panamera is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het chiptunen van uw Porsche kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Porsche Panamera 4.8 Turbo 500pk zult u merken dat uw Porsche Panamera veel lekkerder gaat door Porsche Panamera chip tunen. Je Porsche Panamera zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sneller optrekken uit uw Porsche
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Aangenaam rijden​​
 • Beter geluid

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Porsche Panamera 4.8 Turbo 500pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Porsche Panamera 4.8 Turbo 500pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Porsche Panamera 4.8 Turbo 500pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Porsche Panamera 4.8 Turbo 500pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Porsche Panamera 4.8 Turbo 500pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Porsche Panamera 4.8 Turbo 500pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Porsche Panamera 4.8 Turbo 500pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Porsche Panamera 4.8 Turbo 500pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Porsche Panamera 4.8 Turbo 500pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto tuning voor uw Porsche Panamera 4.8 Turbo 500pk kan doen:

Verschillende vormen Porsche Panamera 4.8 Turbo 500pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Porsche Panamera 4.8 Turbo 500pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Porsche Panamera 4.8 Turbo 500pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Porsche Panamera 4.8 Turbo 500pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier hoef je zelfs de Porsche Panamera 4.8 Turbo 500pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Porsche Panamera 4.8 Turbo 500pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Porsche Panamera 4.8 Turbo 500pk!

Stage 2 Porsche Panamera 4.8 Turbo 500pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze vorm van Porsche Panamera 4.8 Turbo 500pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Porsche Panamera 4.8 Turbo 500pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde notie over Porsche Panamera 4.8 Turbo 500pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Porsche Panamera 4.8 Turbo 500pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Porsche zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.