Porsche Panamera 4.0T S E-Hybrid 680pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche panamera 4.0t s e-hybrid 680pk

Stage 1 Porsche Panamera 4.0T S E-Hybrid 680pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 680pk 800pk +17.6%
Koppel 850nm 1000nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700800

Koppel (NM)

NM voorNM na02004006008001,000

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Porsche Panamera 4.0T S E-Hybrid 680pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chip tuning Porsche Panamera 4.0T S E-Hybrid 680pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Porsche Panamera 4.0T S E-Hybrid 680pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt harder
 • Meer performance uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chippen Porsche Panamera 4.0T S E-Hybrid 680pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Porsche Panamera 4.0T S E-Hybrid 680pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Porsche Panamera 4.0T S E-Hybrid 680pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Porsche Panamera 4.0T S E-Hybrid 680pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Porsche Panamera 4.0T S E-Hybrid 680pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Porsche Panamera 4.0T S E-Hybrid 680pk kan worden!
 • Goede Porsche Panameratuning files in gebruik
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chippen voor u Porsche Panamera 4.0T S E-Hybrid 680pk auto kan doen:

Methodes voor Porsche Panamera 4.0T S E-Hybrid 680pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Porsche Panamera 4.0T S E-Hybrid 680pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Porsche Panamera 4.0T S E-Hybrid 680pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Porsche Panamera 4.0T S E-Hybrid 680pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Porsche Panamera 4.0T S E-Hybrid 680pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Porsche Panamera 4.0T S E-Hybrid 680pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Porsche Panamera 4.0T S E-Hybrid 680pk. Je Porsche Panamera 4.0T S E-Hybrid 680pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Porsche Panamera 4.0T S E-Hybrid 680pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Porsche Panamera 4.0T S E-Hybrid 680pk.

Gespecialiseerde notie over Porsche Panamera 4.0T S E-Hybrid 680pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning nederland Aston Martin
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Porsche , zonder dat hierbij veranderingen Porsche baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.