Porsche Panamera 3.6i 310pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche panamera 3.6i 310pk

Stage 1 Porsche Panamera 3.6i 310pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 310pk 330pk +6.5%
Koppel 400nm 425nm +6.3%
 • Tuning-opties:
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Porsche Panamera 3.6i 310pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Porsche Panamera vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Porsche auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Porsche Panamera 3.6i 310pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Porsche Panamera 3.6i 310pk. Je Porsche Panamera zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer performance
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt beter

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning Porsche Panamera 3.6i 310pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Porsche Panamera 3.6i 310pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw Porsche Panamera 3.6i 310pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Porsche Panamera 3.6i 310pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Porsche Panamera 3.6i 310pk werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Porsche Panamera 3.6i 310pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Gebruik van goede Porsche Panamera 3.6i 310pk tuning software
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Porsche Panamera 3.6i 310pk motor tuning:

Voor het Porsche Panamera 3.6i 310pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Porsche Panamera 3.6i 310pk OBD chiptuning

OBD tuning Porsche Panamera 3.6i 310pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Porsche Panamera 3.6i 310pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Porsche Panamera 3.6i 310pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Porsche Panamera 3.6i 310pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Porsche Panamera 3.6i 310pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Porsche Panamera 3.6i 310pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Porsche Panamera 3.6i 310pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Porsche Panamera 3.6i 310pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Porsche Panamera 3.6i 310pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Porsche Panamera 3.6i 310pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Audi ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Porsche auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.