Porsche Panamera 3.6i 300pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche panamera 3.6i 300pk

Stage 1 Porsche Panamera 3.6i 300pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 300pk 320pk +6.7%
Koppel 400nm 425nm +6.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning Porsche Panamera 3.6i 300pk?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Porsche Panamera 3.6i 300pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Porsche chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Porsche Panamera 3.6i 300pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

tuning Porsche Panamera 3.6i 300pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Porsche Panamera 3.6i 300pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Harder geluid
 • Meer rijplezier ​
 • Meer vermogen uit uw Porsche
 • Minder brandstof gebruik van uw Porsche Panamera 3.6i 300pk

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Porsche Panamera 3.6i 300pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Porsche Panamera 3.6i 300pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Porsche Panamera 3.6i 300pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Porsche Panamera 3.6i 300pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Porsche Panamera 3.6i 300pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Porsche Panamera 3.6i 300pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Exclusief gebruik van goede Porsche Panamera 3.6i 300pk tuning files
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Porsche Panamera 3.6i 300pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Porsche Panamera 3.6i 300pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Porsche Panamera 3.6i 300pk is een veelvoorkomende manier om je auto te tunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Porsche Panamera 3.6i 300pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Porsche Panamera 3.6i 300pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode moet je zelfs de Porsche Panamera 3.6i 300pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Porsche Panamera 3.6i 300pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Porsche Panamera 3.6i 300pk

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Porsche Panamera 3.6i 300pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Porsche Panamera 3.6i 300pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Specialistische Porsche Panamera 3.6i 300pk ECU software kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Porsche Panamera 3.6i 300pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Iveco motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Porsche baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.