Porsche Panamera 3.0 V6 Bi TDI 300pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche panamera 3.0 v6 bi tdi 300pk

Stage 1 Porsche Panamera 3.0 V6 Bi TDI 300pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 300pk 350pk +16.7%
Koppel 650nm 720nm +10.8%
 • Tuning-opties:
 • Launch control
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Porsche Panamera is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Porsche chiptuning.

In enkele uren kan je Porsche Panamera door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Porsche Panamera chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Harder geluid
 • Meer koppel

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Porsche Panamera 3.0 V6 Bi TDI 300pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Porsche Panamera 3.0 V6 Bi TDI 300pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Porsche Panamera 3.0 V6 Bi TDI 300pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Porsche Panamera 3.0 V6 Bi TDI 300pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Porsche Panamera 3.0 V6 Bi TDI 300pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede tuning software
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Methodes voor Porsche Panamera 3.0 V6 Bi TDI 300pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Porsche Panamera 3.0 V6 Bi TDI 300pk OBD chiptuning

OBD tuning Porsche Panamera 3.0 V6 Bi TDI 300pk is een veelvoorkomende manier om je Porsche Panamera 3.0 V6 Bi TDI 300pk te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Porsche Panamera 3.0 V6 Bi TDI 300pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Porsche Panamera 3.0 V6 Bi TDI 300pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Porsche Panamera 3.0 V6 Bi TDI 300pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze methode van Porsche Panamera 3.0 V6 Bi TDI 300pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Porsche Panamera 3.0 V6 Bi TDI 300pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Porsche Panamera 3.0 V6 Bi TDI 300pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Porsche Panamera 3.0 V6 Bi TDI 300pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Porsche Panamera 3.0 V6 Bi TDI 300pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Porsche Panamera 3.0 V6 Bi TDI 300pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Porsche Panamera 3.0 V6 Bi TDI 300pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Porsche chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Porsche .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Porsche .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.