Porsche Panamera 3.0 S E-Hybrid 416pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche panamera 3.0 s e-hybrid 416pk

Stage 1 Porsche Panamera 3.0 S E-Hybrid 416pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 416pk 480pk +15.4%
Koppel 590nm 720nm +22%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420480

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de motor controller van uw Porsche Panamera is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Porsche Panamera 3.0 S E-Hybrid 416pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Porsche ecu tuning.

Door het tunen van uw Porsche auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Porsche Panamera chip tunen. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer PK’s
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Porsche Panamera 3.0 S E-Hybrid 416pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Porsche Panamera 3.0 S E-Hybrid 416pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Porsche Panamera 3.0 S E-Hybrid 416pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Porsche Panamera 3.0 S E-Hybrid 416pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede tuning bestanden

Ontdek wat auto laten chippen voor u auto kan doen:

Methodes voor Porsche Panamera 3.0 S E-Hybrid 416pk motor tuning:

Voor het Porsche Panamera 3.0 S E-Hybrid 416pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Porsche Panamera 3.0 S E-Hybrid 416pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Porsche Panamera 3.0 S E-Hybrid 416pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Porsche Panamera 3.0 S E-Hybrid 416pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Porsche Panamera 3.0 S E-Hybrid 416pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Porsche Panamera 3.0 S E-Hybrid 416pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Porsche Panamera 3.0 S E-Hybrid 416pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Porsche Panamera 3.0 S E-Hybrid 416pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Porsche Panamera 3.0 S E-Hybrid 416pk haalt.

Voor wie alles uit hun Porsche Panamera 3.0 S E-Hybrid 416pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Specialistische Porsche Panamera 3.0 S E-Hybrid 416pk ECU software notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Porsche Panamera 3.0 S E-Hybrid 416pk.

Zo doen wij naast Porsche Panamera 3.0 S E-Hybrid 416pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Porsche Panamera 3.0 S E-Hybrid 416pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Porsche auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Porsche zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Porsche auto doen.