Porsche Cayman S 3.4i 320pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche cayman s 3.4i 320pk

Stage 1 Porsche Cayman S 3.4i 320pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 320pk 335pk +4.7%
Koppel 370nm 390nm +5.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Porsche Cayman S 3.4i 320pk auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Porsche Cayman vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chiptuning Porsche Cayman S 3.4i 320pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Porsche Cayman veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Porsche Cayman S 3.4i 320pk zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Meer performance
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Porsche Cayman S 3.4i 320pk

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw Porsche Cayman S 3.4i 320pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Porsche Cayman S 3.4i 320pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Porsche Cayman S 3.4i 320pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety garanderen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Porsche Cayman S 3.4i 320pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Porsche Cayman S 3.4i 320pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Porsche Cayman S 3.4i 320pk.

Onze chip tuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede Porsche Caymanchiptuning bestanden in gebruik
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Porsche Cayman S 3.4i 320pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Porsche Cayman S 3.4i 320pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Porsche Cayman S 3.4i 320pk is een geliefde manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Porsche Cayman S 3.4i 320pk zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Porsche Cayman S 3.4i 320pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Porsche Cayman S 3.4i 320pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Porsche Cayman S 3.4i 320pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Porsche Cayman S 3.4i 320pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Porsche Cayman S 3.4i 320pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Porsche Cayman S 3.4i 320pk ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Porsche Cayman S 3.4i 320pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Porsche Cayman S 3.4i 320pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Jaguar ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Porsche baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Porsche zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Porsche doen.