Porsche Cayman S 3.4i 303pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche cayman s 3.4i 303pk

Stage 1 Porsche Cayman S 3.4i 303pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 303pk 318pk +5%
Koppel 340nm 360nm +5.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Porsche Cayman S 3.4i 303pk chiptunen?

De ecu software van uw Porsche Cayman S 3.4i 303pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Porsche Cayman vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Porsche auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Porsche Cayman S 3.4i 303pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Porsche Cayman veel soepelder rijdt door tuning Porsche Cayman S 3.4i 303pk. Je Porsche Cayman S 3.4i 303pk zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De voordelen Porsche Cayman S 3.4i 303pk chiptuning:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt beter uit uw Porsche
 • Meer koppel uit uw Porsche

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tuning Porsche Cayman S 3.4i 303pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Porsche Cayman S 3.4i 303pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Porsche Cayman S 3.4i 303pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Porsche Cayman S 3.4i 303pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Porsche Cayman S 3.4i 303pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Porsche Cayman S 3.4i 303pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Porsche Cayman S 3.4i 303pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Porsche Cayman S 3.4i 303pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je Porsche Cayman S 3.4i 303pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Porsche Cayman S 3.4i 303pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Porsche Cayman S 3.4i 303pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Porsche auto
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van de beste Porsche Cayman S 3.4i 303pk chiptuning files

Ontdek wat auto laten chippen voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Porsche Cayman S 3.4i 303pk motor tuning:

Voor het Porsche Cayman S 3.4i 303pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Porsche Cayman S 3.4i 303pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Porsche Cayman S 3.4i 303pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Porsche Cayman S 3.4i 303pk.

Hierdoor is dit een goedkope Porsche Cayman S 3.4i 303pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Porsche Cayman S 3.4i 303pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Porsche Cayman S 3.4i 303pk

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Porsche Cayman S 3.4i 303pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Porsche Cayman S 3.4i 303pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Porsche Cayman S 3.4i 303pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Porsche Cayman S 3.4i 303pk.

Zo doen wij buiten Porsche Cayman S 3.4i 303pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Porsche Cayman S 3.4i 303pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Porsche zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.