Porsche Cayman S 2.5T 350pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche cayman s 2.5t 350pk

Stage 1 Porsche Cayman S 2.5T 350pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 350pk 420pk +20%
Koppel 420nm 510nm +21.4%
 • Tuning-opties:
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Porsche Cayman S 2.5T 350pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Porsche Cayman S 2.5T 350pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Porsche Cayman een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Porsche Cayman S 2.5T 350pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Porsche Cayman chip tunen. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Porsche Cayman S 2.5T 350pk chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw Porsche Cayman S 2.5T 350pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel uit uw Porsche
 • Harder geluid uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Porsche Cayman S 2.5T 350pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Porsche Cayman S 2.5T 350pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Porsche Cayman S 2.5T 350pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Porsche Cayman S 2.5T 350pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Porsche Cayman S 2.5T 350pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Porsche Cayman S 2.5T 350pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Porsche Cayman S 2.5T 350pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Porsche Cayman S 2.5T 350pk.

Veilige chip tuning door

 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Goede Porsche Caymanchiptuning files in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Porsche Cayman S 2.5T 350pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Porsche Cayman S 2.5T 350pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Porsche Cayman S 2.5T 350pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier moet je zelfs de Porsche Cayman S 2.5T 350pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Porsche Cayman S 2.5T 350pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Porsche Cayman S 2.5T 350pk!

Stage 2 chiptuning Porsche Cayman S 2.5T 350pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Porsche Cayman S 2.5T 350pk genoemd. Je Porsche Cayman S 2.5T 350pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Porsche Cayman S 2.5T 350pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Porsche Cayman S 2.5T 350pk chiptuning.

Zo doen wij buiten Porsche Cayman S 2.5T 350pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Porsche Cayman S 2.5T 350pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning Jaguar
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Porsche baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Porsche .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Porsche auto dus even kwijt.