Porsche Cayman GTS 2.5T 365pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche cayman gts 2.5t 365pk

Stage 1 Porsche Cayman GTS 2.5T 365pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 365pk 420pk +15.1%
Koppel 430nm 510nm +18.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Porsche Cayman GTS 2.5T 365pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Porsche Cayman tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Porsche Cayman veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Porsche Cayman GTS 2.5T 365pk
 • Harder geluid
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe werkt het?​

Bij stage één tunen Porsche Cayman GTS 2.5T 365pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Porsche Cayman GTS 2.5T 365pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Porsche Cayman GTS 2.5T 365pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Porsche Cayman GTS 2.5T 365pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Porsche Cayman GTS 2.5T 365pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Een kopie van de oude staat
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • De beste Porsche Caymantuning files in gebruik
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Porsche Cayman GTS 2.5T 365pk wordt!
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Porsche auto

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Porsche Cayman GTS 2.5T 365pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Porsche Cayman GTS 2.5T 365pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Porsche Cayman GTS 2.5T 365pk is een geliefde manier om je Porsche Cayman GTS 2.5T 365pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Porsche Cayman GTS 2.5T 365pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Porsche Cayman GTS 2.5T 365pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Porsche Cayman GTS 2.5T 365pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Porsche Cayman GTS 2.5T 365pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 Porsche Cayman GTS 2.5T 365pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Porsche Cayman GTS 2.5T 365pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Porsche Cayman GTS 2.5T 365pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Porsche Cayman GTS 2.5T 365pk chiptuning genoemd. Je Porsche Cayman GTS 2.5T 365pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Porsche Cayman GTS 2.5T 365pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Porsche Cayman GTS 2.5T 365pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Porsche Cayman GTS 2.5T 365pk chiptuning.

Zo doen wij naast Porsche Cayman GTS 2.5T 365pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Porsche Cayman GTS 2.5T 365pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Porsche baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Porsche auto en bent u uw Porsche auto dus even kwijt.