Porsche Cayman GT4 (4.0) 420pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Porsche Cayman GT4 (4.0) 420pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 420pk 430pk +2.4%
Koppel 420nm 440nm +4.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na075150225300375450

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Porsche Cayman GT4 (4.0) 420pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Porsche Cayman GT4 (4.0) 420pk gaat u merken dat uw Porsche Cayman veel soepelder gaat door Porsche Cayman tunen. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Porsche Cayman GT4 (4.0) 420pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance
 • Meer plezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt mooier

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw Porsche Cayman GT4 (4.0) 420pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Porsche Cayman GT4 (4.0) 420pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Porsche Cayman GT4 (4.0) 420pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Porsche Cayman GT4 (4.0) 420pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Porsche auto
 • Goede Porsche Caymantuning files in gebruik

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Porsche Cayman GT4 (4.0) 420pk motor tuning:

Voor het Porsche Cayman GT4 (4.0) 420pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Porsche Cayman GT4 (4.0) 420pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Porsche Cayman GT4 (4.0) 420pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Porsche Cayman GT4 (4.0) 420pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Porsche Cayman GT4 (4.0) 420pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 Porsche Cayman GT4 (4.0) 420pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Porsche Cayman GT4 (4.0) 420pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Porsche Cayman GT4 (4.0) 420pk chiptuning. Hierbij pas je de Porsche Cayman GT4 (4.0) 420pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Porsche Cayman GT4 (4.0) 420pk haalt.

Deze vorm van Porsche Cayman GT4 (4.0) 420pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Porsche Cayman GT4 (4.0) 420pk ECU software kennis

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Porsche Cayman GT4 (4.0) 420pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Porsche Cayman GT4 (4.0) 420pk chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Porsche Cayman GT4 (4.0) 420pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Porsche chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Porsche .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Porsche zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.