Porsche Boxster S 3.4i 315pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Porsche Boxster S 3.4i 315pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 315pk 335pk +6.3%
Koppel 360nm 385nm +6.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Porsche Boxster S 3.4i 315pk?

Het standaard programma in de Porsche Boxster S 3.4i 315pk ecu van uw Porsche Boxster S 3.4i 315pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Porsche Boxster S 3.4i 315pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Porsche motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Porsche Boxster kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Porsche Boxster zult u merken dat uw Porsche Boxster S 3.4i 315pk veel lekkerder gaat door Porsche Boxster chip tunen. Je Porsche Boxster S 3.4i 315pk zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Porsche Boxster S 3.4i 315pk​
 • Sneller optrekken uit uw Porsche
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Porsche Boxster S 3.4i 315pk
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Porsche Boxster S 3.4i 315pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Porsche Boxster S 3.4i 315pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Porsche Boxster S 3.4i 315pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Porsche Boxster S 3.4i 315pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van de beste Porsche Boxster S 3.4i 315pk tuning files
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Porsche auto

Ontdek wat auto chip tuning voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Porsche Boxster S 3.4i 315pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Porsche Boxster S 3.4i 315pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Porsche Boxster S 3.4i 315pk is de meest populaire vorm van tuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Porsche Boxster S 3.4i 315pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Porsche Boxster S 3.4i 315pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Porsche Boxster S 3.4i 315pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Porsche Boxster S 3.4i 315pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Porsche Boxster S 3.4i 315pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Porsche Boxster S 3.4i 315pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Porsche Boxster S 3.4i 315pk haalt.

Stage 2 chiptuning Porsche Boxster S 3.4i 315pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren Isuzu
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Porsche auto, zonder dat hierbij veranderingen Porsche baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Porsche auto dus even kwijt.