Porsche Cayman R 3.4i 330pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche cayman r 3.4i 330pk

Stage 1 Porsche Cayman R 3.4i 330pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 330pk 345pk +4.5%
Koppel 370nm 390nm +5.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Porsche Cayman R 3.4i 330pk kan doen:

De ecu software van uw Porsche Cayman R 3.4i 330pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Porsche Cayman R 3.4i 330pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Door het chiptunen van uw Porsche kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Porsche Cayman veel lekkerder rijdt door chip tuning Porsche Cayman R 3.4i 330pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je Porsche Cayman meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Meer performance uit uw Porsche
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Porsche Cayman R 3.4i 330pk

Hoe gaat dat precies, remappen van een Porsche Cayman R 3.4i 330pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw Porsche Cayman R 3.4i 330pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Porsche Cayman R 3.4i 330pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Porsche Cayman R 3.4i 330pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Porsche Cayman R 3.4i 330pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Porsche Cayman R 3.4i 330pk waarborgen. Zonder uw Porsche Cayman R 3.4i 330pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Porsche Cayman R 3.4i 330pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Porsche Cayman R 3.4i 330pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Porsche Cayman R 3.4i 330pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Porsche Cayman R 3.4i 330pk wordt!
 • Goede Porsche Caymantuning software in gebruik
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto laten chippen voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Porsche Cayman R 3.4i 330pk motor tuning:

Voor het Porsche Cayman R 3.4i 330pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Porsche Cayman R 3.4i 330pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Porsche Cayman R 3.4i 330pk is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Porsche Cayman R 3.4i 330pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Porsche Cayman R 3.4i 330pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Porsche Cayman R 3.4i 330pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Porsche Cayman R 3.4i 330pk met meer kracht, zonder dat je Porsche Cayman R 3.4i 330pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Porsche Cayman R 3.4i 330pk

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Porsche Cayman R 3.4i 330pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Porsche Cayman R 3.4i 330pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Diepgaande kennis over Porsche Cayman R 3.4i 330pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Porsche Cayman R 3.4i 330pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Porsche Cayman R 3.4i 330pk chiptuning.

Zo doen wij naast Porsche Cayman R 3.4i 330pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Porsche Cayman R 3.4i 330pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Porsche zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.