Porsche Cayenne Coupé 3.0T V6 340pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Porsche Cayenne Coupé 3.0T V6 340pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 340pk 400pk +17.6%
Koppel 450nm 610nm +35.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Porsche Cayenne Coupé is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Porsche Cayenne Coupé 3.0T V6 340pk gaat u merken dat uw Porsche Cayenne Coupé 3.0T V6 340pk veel soepelder gaat door chip tuning Porsche Cayenne Coupé 3.0T V6 340pk. Je Porsche Cayenne Coupé zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer koppel

Hoe gaat dat precies, remappen van een Porsche Cayenne Coupé 3.0T V6 340pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Porsche Cayenne Coupé 3.0T V6 340pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw Porsche Cayenne Coupé 3.0T V6 340pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Porsche Cayenne Coupé 3.0T V6 340pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Porsche Cayenne Coupé 3.0T V6 340pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Porsche Cayenne Coupé 3.0T V6 340pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Porsche Cayenne Coupé 3.0T V6 340pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Porsche Cayenne Coupé 3.0T V6 340pk kan doen:
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Gebruik van goede tuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Porsche auto

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Porsche Cayenne Coupé 3.0T V6 340pk auto kan doen:

Verschillende vormen Porsche Cayenne Coupé 3.0T V6 340pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Porsche Cayenne Coupé 3.0T V6 340pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Porsche Cayenne Coupé 3.0T V6 340pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Porsche Cayenne Coupé 3.0T V6 340pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Porsche Cayenne Coupé 3.0T V6 340pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Porsche Cayenne Coupé 3.0T V6 340pk aanpassen. Zonder de Porsche Cayenne Coupé 3.0T V6 340pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Porsche Cayenne Coupé 3.0T V6 340pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Porsche Cayenne Coupé 3.0T V6 340pk!

Porsche Cayenne Coupé 3.0T V6 340pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Porsche Cayenne Coupé 3.0T V6 340pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Porsche Cayenne Coupé 3.0T V6 340pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Porsche Cayenne Coupé 3.0T V6 340pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Porsche Cayenne Coupé 3.0T V6 340pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Porsche baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.