Porsche Panamera GTS 4.8 V8 440pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Porsche Panamera GTS 4.8 V8 440pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 440pk 450pk +2.3%
Koppel 520nm 540nm +3.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na075150225300375450

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

In enkele uren kan je Porsche Panamera door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Porsche Panamera chip tunen. Je Porsche Panamera zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer PK’s
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​

Hoe gaat dat precies, chiptuningPorsche Panamera GTS 4.8 V8 440pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Porsche Panamera GTS 4.8 V8 440pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Porsche Panamera GTS 4.8 V8 440pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Porsche Panamera GTS 4.8 V8 440pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Porsche Panamera GTS 4.8 V8 440pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Porsche Panamera GTS 4.8 V8 440pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Porsche Panamera GTS 4.8 V8 440pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Porsche Panamera GTS 4.8 V8 440pk
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • De beste Porsche Panameratuning software in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Porsche Panamera GTS 4.8 V8 440pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Porsche Panamera GTS 4.8 V8 440pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw Porsche Panamera GTS 4.8 V8 440pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Porsche Panamera GTS 4.8 V8 440pk met meer kracht, zonder dat je Porsche Panamera GTS 4.8 V8 440pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Porsche Panamera GTS 4.8 V8 440pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Porsche Panamera GTS 4.8 V8 440pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Porsche Panamera GTS 4.8 V8 440pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Diepgaande kennis over Porsche Panamera GTS 4.8 V8 440pk ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Porsche Panamera GTS 4.8 V8 440pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning Dacia
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Porsche .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Porsche auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Porsche doen.