Porsche Cayman GTS 3.4i 340pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche cayman gts 3.4i 340pk

Stage 1 Porsche Cayman GTS 3.4i 340pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 340pk 355pk +4.4%
Koppel 360nm 400nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Porsche Cayman GTS 3.4i 340pk?

De ecu software van uw Porsche Cayman GTS 3.4i 340pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Porsche Cayman GTS 3.4i 340pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Porsche auto ecu tuning.

Door het chippen van uw Porsche kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Porsche Cayman GTS 3.4i 340pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chip tuning Porsche Cayman GTS 3.4i 340pk. Je Porsche Cayman zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw Porsche Cayman GTS 3.4i 340pk​
 • Beter geluid
 • Meer performance uit uw Porsche
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Porsche Cayman GTS 3.4i 340pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Porsche Cayman GTS 3.4i 340pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Porsche Cayman GTS 3.4i 340pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Porsche Cayman GTS 3.4i 340pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Porsche Cayman GTS 3.4i 340pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Porsche Cayman GTS 3.4i 340pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van beste tuning files

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Porsche Cayman GTS 3.4i 340pk kan worden!

Verschillende vormen Porsche Cayman GTS 3.4i 340pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Porsche Cayman GTS 3.4i 340pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Porsche Cayman GTS 3.4i 340pk is een geliefde manier om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Porsche Cayman GTS 3.4i 340pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Porsche Cayman GTS 3.4i 340pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Porsche Cayman GTS 3.4i 340pk. Via deze manier hoef je zelfs de Porsche Cayman GTS 3.4i 340pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Porsche Cayman GTS 3.4i 340pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Porsche Cayman GTS 3.4i 340pk!

Stage 2 Porsche Cayman GTS 3.4i 340pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Porsche Cayman GTS 3.4i 340pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Porsche Cayman GTS 3.4i 340pk. Hierbij pas je de Porsche Cayman GTS 3.4i 340pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Porsche Cayman GTS 3.4i 340pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Porsche Cayman GTS 3.4i 340pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Porsche Cayman GTS 3.4i 340pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Porsche Cayman GTS 3.4i 340pk chiptuning.

Zo doen wij naast Porsche Cayman GTS 3.4i 340pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Porsche Cayman GTS 3.4i 340pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning Lamborghini
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Porsche auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Porsche auto doen.