Porsche Cayenne 3.6i 300pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Porsche Cayenne 3.6i 300pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 300pk 320pk +6.7%
Koppel 400nm 425nm +6.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chip tuning Porsche Cayenne 3.6i 300pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Porsche Cayenne veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw Porsche
 • Sneller optrekken uit uw Porsche
 • Meer rijplezier uit uw Porsche Cayenne 3.6i 300pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Porsche Cayenne 3.6i 300pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one tuning Porsche Cayenne 3.6i 300pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Porsche Cayenne 3.6i 300pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Porsche Cayenne 3.6i 300pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Porsche Cayenne 3.6i 300pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Porsche Cayenne 3.6i 300pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van goede Porsche Cayenne 3.6i 300pk chiptuning software
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Porsche Cayenne 3.6i 300pk
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Porsche Cayenne 3.6i 300pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Porsche Cayenne 3.6i 300pk motor tuning:

Voor het Porsche Cayenne 3.6i 300pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Porsche Cayenne 3.6i 300pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Porsche Cayenne 3.6i 300pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Porsche Cayenne 3.6i 300pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier moet je zelfs de Porsche Cayenne 3.6i 300pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Porsche Cayenne 3.6i 300pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Porsche Cayenne 3.6i 300pk!

Stage 2 chiptuning Porsche Cayenne 3.6i 300pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Porsche Cayenne 3.6i 300pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Porsche Cayenne 3.6i 300pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Porsche Cayenne 3.6i 300pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Porsche Cayenne 3.6i 300pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Porsche Cayenne 3.6i 300pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Porsche , zonder dat hierbij aanpassingen Porsche baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Porsche auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Porsche zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Porsche auto doen.