Porsche Panamera 2.9T E-Hybrid 462pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Porsche Panamera 2.9T E-Hybrid 462pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 462pk 600pk +29.9%
Koppel 700nm 800nm +14.3%
 • Tuning-opties:
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Porsche Panamera 2.9T E-Hybrid 462pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het chippen van uw Porsche kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Porsche Panamera heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

chip tuning Porsche Panamera 2.9T E-Hybrid 462pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Porsche Panamera 2.9T E-Hybrid 462pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Porsche Panamera meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Sportiever geluid
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chippen Porsche Panamera 2.9T E-Hybrid 462pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Porsche Panamera 2.9T E-Hybrid 462pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw Porsche Panamera 2.9T E-Hybrid 462pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Porsche Panamera 2.9T E-Hybrid 462pk.

De chiptuning Porsche Panamera 2.9T E-Hybrid 462pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je Porsche Panamera 2.9T E-Hybrid 462pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Porsche Panamera 2.9T E-Hybrid 462pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Goede Porsche Panamerachiptuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Porsche Panamera 2.9T E-Hybrid 462pk motor tuning:

Voor het Porsche Panamera 2.9T E-Hybrid 462pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Porsche Panamera 2.9T E-Hybrid 462pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Porsche Panamera 2.9T E-Hybrid 462pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Porsche Panamera 2.9T E-Hybrid 462pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Porsche Panamera 2.9T E-Hybrid 462pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Porsche Panamera 2.9T E-Hybrid 462pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Porsche Panamera 2.9T E-Hybrid 462pk met meer performance, zonder dat je Porsche Panamera 2.9T E-Hybrid 462pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Porsche Panamera 2.9T E-Hybrid 462pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Porsche Panamera 2.9T E-Hybrid 462pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Porsche Panamera 2.9T E-Hybrid 462pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Porsche Panamera 2.9T E-Hybrid 462pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Porsche Panamera 2.9T E-Hybrid 462pk chiptuning.

Zo doen wij buiten Porsche Panamera 2.9T E-Hybrid 462pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Porsche Panamera 2.9T E-Hybrid 462pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning Peugeot
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Porsche , zonder dat hierbij aanpassingen Porsche baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Porsche auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.