Porsche Boxster S 3.4i 295pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche boxster s 3.4i 295pk

Stage 1 Porsche Boxster S 3.4i 295pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 295pk 310pk +5.1%
Koppel 340nm 355nm +4.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Ontdek wat chiptuning voor uw Porsche Boxster S 3.4i 295pk auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Porsche Boxster S 3.4i 295pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

In een paar uur kan je Porsche Boxster door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Porsche Boxster tunen. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Porsche Boxster meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Sportiever geluid uit uw Porsche
 • Meer koppel uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw Porsche Boxster S 3.4i 295pk​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Porsche Boxster S 3.4i 295pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Porsche Boxster S 3.4i 295pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Porsche Boxster S 3.4i 295pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Porsche Boxster S 3.4i 295pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Porsche Boxster S 3.4i 295pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Porsche Boxster S 3.4i 295pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Porsche Boxster S 3.4i 295pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Een kopie van de oude staat

Ontdek wat auto chip tunen voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Porsche Boxster S 3.4i 295pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Porsche Boxster S 3.4i 295pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Porsche Boxster S 3.4i 295pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Porsche Boxster S 3.4i 295pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Porsche Boxster S 3.4i 295pk aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Porsche Boxster S 3.4i 295pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Porsche Boxster S 3.4i 295pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Porsche Boxster S 3.4i 295pk

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Porsche Boxster S 3.4i 295pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Porsche Boxster S 3.4i 295pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Porsche Boxster S 3.4i 295pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Porsche Boxster S 3.4i 295pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Porsche Boxster S 3.4i 295pk ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Porsche baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Porsche auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Porsche auto doen.