Porsche Cayman GT4 3.8i 385pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche cayman gt4 3.8i 385pk

Stage 1 Porsche Cayman GT4 3.8i 385pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 385pk 405pk +5.2%
Koppel 420nm 440nm +4.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Porsche Cayman GT4 3.8i 385pk auto kan doen:

De ecu software van uw Porsche Cayman is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Porsche Cayman GT4 3.8i 385pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Porsche auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Porsche Cayman tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Porsche Cayman GT4 3.8i 385pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer vermogen uit uw Porsche
 • Harder geluid
 • Meer plezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Porsche Cayman GT4 3.8i 385pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Porsche Cayman GT4 3.8i 385pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Porsche Cayman GT4 3.8i 385pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Porsche Cayman GT4 3.8i 385pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Porsche Cayman GT4 3.8i 385pk kan worden!
 • Een back-up van de oude staat
 • De beste Porsche Caymanchiptuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Porsche Cayman GT4 3.8i 385pk motor tuning:

Voor het Porsche Cayman GT4 3.8i 385pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Porsche Cayman GT4 3.8i 385pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Porsche Cayman GT4 3.8i 385pk is een populaire methode om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Porsche Cayman GT4 3.8i 385pk.

Hierdoor is dit een voordelige Porsche Cayman GT4 3.8i 385pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Porsche Cayman GT4 3.8i 385pk aanpassen. Zonder de Porsche Cayman GT4 3.8i 385pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Porsche Cayman GT4 3.8i 385pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Porsche Cayman GT4 3.8i 385pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Porsche Cayman GT4 3.8i 385pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Porsche Cayman GT4 3.8i 385pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Porsche doen.