Porsche Cayman 3.4i 325pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche cayman 3.4i 325pk

Stage 1 Porsche Cayman 3.4i 325pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 325pk 340pk +4.6%
Koppel 370nm 390nm +5.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft tuning Porsche Cayman 3.4i 325pk?

De ecu software van uw Porsche Cayman is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Porsche Cayman een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Porsche Cayman kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Porsche Cayman 3.4i 325pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

chip tuning Porsche Cayman 3.4i 325pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Porsche Cayman zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Meer PK’s
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Porsche Cayman 3.4i 325pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Porsche Cayman 3.4i 325pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Porsche Cayman 3.4i 325pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Porsche Cayman 3.4i 325pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Porsche Cayman 3.4i 325pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Porsche Cayman 3.4i 325pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Exclusief gebruik van goede Porsche Cayman 3.4i 325pk chiptuning files
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Porsche Cayman 3.4i 325pk
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Porsche Cayman 3.4i 325pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Porsche Cayman 3.4i 325pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Porsche Cayman 3.4i 325pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Porsche Cayman 3.4i 325pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Porsche Cayman 3.4i 325pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Porsche Cayman 3.4i 325pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Porsche Cayman 3.4i 325pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Porsche Cayman 3.4i 325pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Porsche Cayman 3.4i 325pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Porsche Cayman 3.4i 325pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Porsche Cayman 3.4i 325pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Porsche Cayman 3.4i 325pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning Vauxhall
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Porsche .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Porsche zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Porsche auto doen.