Porsche Cayman 2.7i 211pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche cayman 2.7i 211pk

Stage 1 Porsche Cayman 2.7i 211pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 211pk 255pk +20.9%
Koppel 273nm 285nm +4.4%
 • Tuning-opties:
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Porsche Cayman 2.7i 211pk chiptunen?

De ecu van uw Porsche Cayman is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

In een paar uur kan je Porsche Cayman 2.7i 211pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning Porsche Cayman 2.7i 211pk. Je Porsche Cayman zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt mooier uit uw Porsche
 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippenPorsche Cayman 2.7i 211pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Porsche Cayman 2.7i 211pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Porsche Cayman 2.7i 211pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Porsche Cayman 2.7i 211pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Porsche Cayman 2.7i 211pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Porsche Cayman 2.7i 211pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Porsche Cayman 2.7i 211pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Porsche Cayman 2.7i 211pk.

Veilige auto tuning

 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van beste tuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Porsche Cayman 2.7i 211pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Porsche Cayman 2.7i 211pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Porsche Cayman 2.7i 211pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Porsche Cayman 2.7i 211pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Porsche Cayman 2.7i 211pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Porsche Cayman 2.7i 211pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Porsche Cayman 2.7i 211pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Porsche Cayman 2.7i 211pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Porsche Cayman 2.7i 211pk.

Specialistische Porsche Cayman 2.7i 211pk ECU programmatuur inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Porsche Cayman 2.7i 211pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning Mitsubishi
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Porsche auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.