Porsche Cayenne S 4.5 V8 340pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche cayenne s 4.5 v8 340pk

Stage 1 Porsche Cayenne S 4.5 V8 340pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 340pk 360pk +5.9%
Koppel 420nm 445nm +6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de motor computer van uw Porsche Cayenne is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Porsche Cayenne zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door Porsche Cayenne tunen. Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw Porsche Cayenne S 4.5 V8 340pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer PK’s
 • Geluid klinkt beter uit uw Porsche

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Porsche Cayenne S 4.5 V8 340pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Porsche Cayenne S 4.5 V8 340pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Porsche Cayenne S 4.5 V8 340pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Porsche Cayenne S 4.5 V8 340pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Porsche Cayenne S 4.5 V8 340pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Porsche Cayenne S 4.5 V8 340pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Porsche Cayenne S 4.5 V8 340pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste tuning files
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Porsche Cayenne S 4.5 V8 340pk

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Porsche Cayenne S 4.5 V8 340pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Porsche Cayenne S 4.5 V8 340pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Porsche Cayenne S 4.5 V8 340pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Porsche Cayenne S 4.5 V8 340pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Porsche Cayenne S 4.5 V8 340pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Porsche Cayenne S 4.5 V8 340pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Porsche Cayenne S 4.5 V8 340pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Porsche Cayenne S 4.5 V8 340pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Porsche Cayenne S 4.5 V8 340pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Porsche Cayenne S 4.5 V8 340pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Porsche Cayenne S 4.5 V8 340pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Porsche Cayenne S 4.5 V8 340pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Porsche Cayenne S 4.5 V8 340pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Porsche Cayenne S 4.5 V8 340pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Porsche Cayenne S 4.5 V8 340pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files Vauxhall
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Porsche auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Porsche doen.