Porsche Cayman 2.9i 265pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche cayman 2.9i 265pk

Stage 1 Porsche Cayman 2.9i 265pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 265pk 280pk +5.7%
Koppel 300nm 320nm +6.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw Porsche Cayman 2.9i 265pk kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Porsche Cayman 2.9i 265pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Porsche Cayman 2.9i 265pk. Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Mooier geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Porsche Cayman 2.9i 265pk
 • Meer plezier ​
 • Meer PK’s uit uw Porsche

Hoe gaat dat precies, remappenPorsche Cayman 2.9i 265pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Porsche Cayman 2.9i 265pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Porsche Cayman 2.9i 265pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Porsche Cayman 2.9i 265pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Porsche Cayman 2.9i 265pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Porsche Cayman 2.9i 265pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Porsche Cayman 2.9i 265pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Porsche Cayman 2.9i 265pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Porsche Cayman 2.9i 265pk
 • Exclusief gebruik van de beste Porsche Cayman 2.9i 265pk chiptuning files
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Porsche Cayman 2.9i 265pk

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Porsche Cayman 2.9i 265pk wordt!

Verschillende vormen Porsche Cayman 2.9i 265pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Porsche Cayman 2.9i 265pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Porsche Cayman 2.9i 265pk is een populaire methode om je Porsche Cayman 2.9i 265pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Porsche Cayman 2.9i 265pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Porsche Cayman 2.9i 265pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Porsche Cayman 2.9i 265pk!

Chiptuning Porsche Cayman 2.9i 265pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Porsche Cayman 2.9i 265pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Specialistische Porsche Cayman 2.9i 265pk ECU programmatuur kennis

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Porsche Cayman 2.9i 265pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Porsche Cayman 2.9i 265pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Porsche Cayman 2.9i 265pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Porsche baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Porsche al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.