Porsche 911 3.8 Bi-Turbo S 650pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche 911 3.8 bi-turbo s 650pk

Stage 1 Porsche 911 3.8 Bi-Turbo S 650pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 650pk 700pk +7.7%
Koppel 800nm 900nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de ecu van uw Porsche 911 is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Porsche 911 3.8 Bi-Turbo S 650pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chiptuning Porsche 911 3.8 Bi-Turbo S 650pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Porsche 911 veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer PK’s
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt harder uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één chiptuning Porsche 911 3.8 Bi-Turbo S 650pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Porsche 911 3.8 Bi-Turbo S 650pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Porsche 911 3.8 Bi-Turbo S 650pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Porsche 911 3.8 Bi-Turbo S 650pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Porsche 911 3.8 Bi-Turbo S 650pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Goede Porsche 911tuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Porsche auto
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Porsche 911 3.8 Bi-Turbo S 650pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Porsche 911 3.8 Bi-Turbo S 650pk OBD chiptuning

OBD tuning Porsche 911 3.8 Bi-Turbo S 650pk is een populaire methode om je auto te tunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode moet je zelfs de Porsche 911 3.8 Bi-Turbo S 650pk ECU niet te ontmantelen.

Je Porsche 911 3.8 Bi-Turbo S 650pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Porsche 911 3.8 Bi-Turbo S 650pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Porsche 911 3.8 Bi-Turbo S 650pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Porsche 911 3.8 Bi-Turbo S 650pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Porsche 911 3.8 Bi-Turbo S 650pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Porsche 911 3.8 Bi-Turbo S 650pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning Toyota
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Porsche baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Porsche auto doen.