Porsche Boxster 2.7i 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche boxster 2.7i 240pk

Stage 1 Porsche Boxster 2.7i 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 255pk +6.3%
Koppel 270nm 285nm +5.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor computer van uw Porsche Boxster is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Porsche Boxster door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chip tuning Porsche Boxster 2.7i 240pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer koppel uit uw Porsche
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één tunen Porsche Boxster 2.7i 240pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Porsche Boxster 2.7i 240pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Porsche Boxster 2.7i 240pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Porsche Boxster 2.7i 240pk.

De chiptuning Porsche Boxster 2.7i 240pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Porsche Boxster 2.7i 240pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety garanderen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Porsche Boxster 2.7i 240pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Porsche Boxster 2.7i 240pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Porsche Boxster 2.7i 240pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Porsche Boxster 2.7i 240pk
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Gebruik van goede tuning files
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Porsche Boxster 2.7i 240pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Porsche Boxster 2.7i 240pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Porsche Boxster 2.7i 240pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Porsche Boxster 2.7i 240pk. Zonder de Porsche Boxster 2.7i 240pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Porsche Boxster 2.7i 240pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Porsche Boxster 2.7i 240pk!

Chiptuning Porsche Boxster 2.7i 240pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Porsche Boxster 2.7i 240pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Porsche Boxster 2.7i 240pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Porsche Boxster 2.7i 240pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Porsche Boxster 2.7i 240pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Porsche Boxster 2.7i 240pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Porsche auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Porsche auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Porsche auto doen.