Porsche Cayenne 4.2 TDI 385pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche cayenne 4.2 tdi 385pk

Stage 1 Porsche Cayenne 4.2 TDI 385pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 385pk 450pk +16.9%
Koppel 850nm 950nm +11.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na075150225300375450

Koppel (NM)

NM voorNM na02004006008001,000

Wat voor voordelen heeft chiptuning Porsche Cayenne 4.2 TDI 385pk?

De standaard software in de Porsche Cayenne 4.2 TDI 385pk ecu van uw Porsche Cayenne 4.2 TDI 385pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Porsche Cayenne 4.2 TDI 385pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning Porsche Cayenne 4.2 TDI 385pk. Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Porsche Cayenne 4.2 TDI 385pk:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Porsche Cayenne 4.2 TDI 385pk
 • Meer vermogen
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat dat precies, chiptuningPorsche Cayenne 4.2 TDI 385pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Porsche Cayenne 4.2 TDI 385pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Porsche Cayenne 4.2 TDI 385pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Porsche Cayenne 4.2 TDI 385pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Porsche Cayenne 4.2 TDI 385pk
 • De beste Porsche Cayennechiptuning bestanden in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Porsche Cayenne 4.2 TDI 385pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Porsche Cayenne 4.2 TDI 385pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Porsche Cayenne 4.2 TDI 385pk is een geliefde manier om je Porsche Cayenne 4.2 TDI 385pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Porsche Cayenne 4.2 TDI 385pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Porsche Cayenne 4.2 TDI 385pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Porsche Cayenne 4.2 TDI 385pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Porsche Cayenne 4.2 TDI 385pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Porsche Cayenne 4.2 TDI 385pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Porsche Cayenne 4.2 TDI 385pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Porsche Cayenne 4.2 TDI 385pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Porsche Cayenne 4.2 TDI 385pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Porsche Cayenne 4.2 TDI 385pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Porsche Cayenne 4.2 TDI 385pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Porsche .

Daarom is je Porsche auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.