Porsche Cayenne 3.0 S Hybrid 416pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche cayenne 3.0 s hybrid 416pk

Stage 1 Porsche Cayenne 3.0 S Hybrid 416pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 416pk 480pk +15.4%
Koppel 590nm 720nm +22%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420480

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 2995 CC
Type ecu Bosch MED17.1.6 & Siemens/Continental Simos 8.5
Compressieverhouding 10,5 : 1
Boring X slag 84,5 X 89,0 mm
Motornummer MCG.E

Porsche tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Porsche Cayenne 3.0 S Hybrid 416pk chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Porsche Cayenne een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Porsche auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de tuning Porsche Cayenne 3.0 S Hybrid 416pk. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​ met uw Porsche Cayenne 3.0 S Hybrid 416pk​
 • Meer performance uit uw auto
 • Harder geluid uit uw Porsche

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één chiptuning Porsche Cayenne 3.0 S Hybrid 416pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Porsche Cayenne 3.0 S Hybrid 416pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Porsche Cayenne 3.0 S Hybrid 416pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Porsche Cayenne 3.0 S Hybrid 416pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Porsche Cayenne 3.0 S Hybrid 416pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van goede Porsche Cayenne 3.0 S Hybrid 416pk tuning files
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • We kopiëren uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Porsche Cayenne 3.0 S Hybrid 416pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Porsche Cayenne 3.0 S Hybrid 416pk is de meest populaire methode van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Porsche Cayenne 3.0 S Hybrid 416pk.

Hierdoor is dit een goedkope Porsche Cayenne 3.0 S Hybrid 416pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Porsche Cayenne 3.0 S Hybrid 416pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Porsche Cayenne 3.0 S Hybrid 416pk met meer performance, zonder dat je Porsche Cayenne 3.0 S Hybrid 416pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Porsche Cayenne 3.0 S Hybrid 416pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Porsche Cayenne 3.0 S Hybrid 416pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Porsche Cayenne 3.0 S Hybrid 416pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Porsche Cayenne 3.0 S Hybrid 416pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Porsche Cayenne 3.0 S Hybrid 416pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Porsche Cayenne 3.0 S Hybrid 416pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning MAN
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Porsche chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Porsche .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Porsche .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Porsche auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.