Porsche Cayenne S 2.9 Bi-Turbo V6 440pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche cayenne s 2.9 bi-turbo v6 440pk

Stage 1 Porsche Cayenne S 2.9 Bi-Turbo V6 440pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 440pk 510pk +15.9%
Koppel 550nm 780nm +41.8%
 • Tuning-opties:
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Wat voor voordelen heeft chiptuning Porsche Cayenne S 2.9 Bi-Turbo V6 440pk?

De standaard software in de motor computer van uw Porsche Cayenne S 2.9 Bi-Turbo V6 440pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Porsche Cayenne een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Porsche Cayenne kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Porsche Cayenne gaat u merken dat uw Porsche Cayenne S 2.9 Bi-Turbo V6 440pk veel lekkerder gaat door Porsche Cayenne chip tunen. Je Porsche Cayenne S 2.9 Bi-Turbo V6 440pk zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw Porsche
 • Meer koppel uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer plezier uit uw Porsche Cayenne S 2.9 Bi-Turbo V6 440pk​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Porsche Cayenne S 2.9 Bi-Turbo V6 440pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Porsche Cayenne S 2.9 Bi-Turbo V6 440pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Porsche Cayenne S 2.9 Bi-Turbo V6 440pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Porsche Cayenne S 2.9 Bi-Turbo V6 440pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Porsche Cayenne S 2.9 Bi-Turbo V6 440pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Porsche Cayenne S 2.9 Bi-Turbo V6 440pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Porsche Cayenne S 2.9 Bi-Turbo V6 440pk.

Veilige chiptuning door

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Porsche Cayenne S 2.9 Bi-Turbo V6 440pk motor tuning:

Voor het Porsche Cayenne S 2.9 Bi-Turbo V6 440pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Porsche Cayenne S 2.9 Bi-Turbo V6 440pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Porsche Cayenne S 2.9 Bi-Turbo V6 440pk is een populaire methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Porsche Cayenne S 2.9 Bi-Turbo V6 440pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Porsche Cayenne S 2.9 Bi-Turbo V6 440pk aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Porsche Cayenne S 2.9 Bi-Turbo V6 440pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Porsche Cayenne S 2.9 Bi-Turbo V6 440pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Porsche Cayenne S 2.9 Bi-Turbo V6 440pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Porsche Cayenne S 2.9 Bi-Turbo V6 440pk chiptuning. Hierbij pas je de Porsche Cayenne S 2.9 Bi-Turbo V6 440pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Porsche Cayenne S 2.9 Bi-Turbo V6 440pk haalt.

Voor wie alles uit hun Porsche Cayenne S 2.9 Bi-Turbo V6 440pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Specialistische Porsche Cayenne S 2.9 Bi-Turbo V6 440pk ECU software kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Porsche Cayenne S 2.9 Bi-Turbo V6 440pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Genesis bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Porsche baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Porsche auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.