Porsche Panamera Sport Turismo 2.9T 440pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche panamera sport turismo 2.9t 440pk

Stage 1 Porsche Panamera Sport Turismo 2.9T 440pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 440pk 530pk +20.5%
Koppel 550nm 660nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft tuning Porsche Panamera Sport Turismo 2.9T 440pk?

De ecu software van uw Porsche Panamera Sport Turismo is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Porsche Panamera Sport Turismo kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Porsche Panamera Sport Turismo 2.9T 440pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Porsche Panamera Sport Turismo tunen. Je Porsche Panamera Sport Turismo 2.9T 440pk zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer performance
 • Beter geluid
 • Aangenaam rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Porsche Panamera Sport Turismo 2.9T 440pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Porsche Panamera Sport Turismo 2.9T 440pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Porsche Panamera Sport Turismo 2.9T 440pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Porsche Panamera Sport Turismo 2.9T 440pk
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Porsche Panamera Sport Turismo 2.9T 440pk kan worden!

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Porsche Panamera Sport Turismo 2.9T 440pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Porsche Panamera Sport Turismo 2.9T 440pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Porsche Panamera Sport Turismo 2.9T 440pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Porsche Panamera Sport Turismo 2.9T 440pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Porsche Panamera Sport Turismo 2.9T 440pk ECU niet te ontmantelen.

Je Porsche Panamera Sport Turismo 2.9T 440pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Porsche Panamera Sport Turismo 2.9T 440pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Porsche Panamera Sport Turismo 2.9T 440pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Porsche Panamera Sport Turismo 2.9T 440pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Porsche Panamera Sport Turismo 2.9T 440pk. Je Porsche Panamera Sport Turismo 2.9T 440pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over Porsche Panamera Sport Turismo 2.9T 440pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Porsche Panamera Sport Turismo 2.9T 440pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Porsche Panamera Sport Turismo 2.9T 440pk.

Zo doen wij buiten Porsche Panamera Sport Turismo 2.9T 440pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Porsche chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Porsche .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Porsche zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.